Friday, April 1, 2011

LUNCH @ FULLHOUSE

Today, aku dan geng jahat - JiaJen, Anyssa dan Allia nk lunch di KL...Berry, sayangnye awak tak dapat join sama....telah ditetapkan, kitorang akan menjamu selera di Fullhouse Jalan Yap Kwan Seng.....nak jumpe gadis2 chantek ni? sila la buat2 lunch di Fullhouse jugak...

tapi, kalau takat nk stalk jer, tak payah, blanja kitorang trus boleh...kengkonon ada orang akan tolong bayar secara secret nanti....tetibe je, bile minta bil, waitress kata, dah ada orang bayarkan....mamat kacak yang duduk kat meja hujung sana......eh eh, dah ada orang bayar lah....sambil 16 biji mata berpaling kepada jejaka yang duduk di meja hujung sana....jejaka tu trus angkat cawan dan kenyit mata...kitorang pun sukee....
cantu la budget kitorang...huhu....tak agak2...

kalau takde pun, kitorang tetap akan ke sana lunch time nnt....untuk farewell JiaJean yang akan berlepas ke Melbourne three weeks of April ni...farewell la sangat kan....bape banyak farewell nak buat ni? malam karang lagi, minggu depan, dan seterusnya.....bukan pe, nnt mesti kitorang rindu kat kawan kitorang yg sorang ni....slalunye, time lunch mest nk kuar sesama, pasni takde dah.....we gonna miss her........

5 comments:

Barry Allen said...

Peh kaya-kaya ek lu orang ni, gua lunch kat atas wakaf je.

Daria said...

mane de kaye berry....takat nk minum air secawan, kek sebiji sorang je...janji leh makan kat situ cukup...hahahahah....

Henry Zackery said...

waahhh.. pergi x ajak pun :(

Apabila Kartun Wujud Di Dunia

chenta hatie said...

wah fullhouse! . bile nk pegi ni . dr dulu nk pg mse dok plaza rah kat kg baru , tak bekesampaian lgi ni daria . ouh jeloz !

Daria said...

Hz, ni girls day out ler..next time i ajak ye..
Chenta, slalu cantu la,dekat xrasa nk g, da dok jauh baru terkial nk g ka, umah i dlu area stu je tp, ni da dok putrajaya baru nk g..hehe...chenta, fullhouse nice tau the place the food....

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing