Thursday, September 8, 2011

HAPPY EID MUBARAK 2011

miss me?


terlalu lama menyepi....blur suda...nk kongsi cerita apa ngan korang pun i dah tak tau nk celoteh...

puasa: puas berpuasa tahun ni...sebab slalu dapat berbuka dengan family...

raya: tak berapa puas sebab takde kanak2 riang bising2 kat umah tok esah ini tahun...depa balik raya umah tok belah mak depa...

tapi, so far i happy...sebab masih punya keluarga dan teman2 baik yang sentiasa ada di sisi....cuma dah lama tak jumpa Mr. I.Z....rindu jugak ngan dia...

now, pegi keje, balik keje, dok umah saje...rumah terbuka, belum satu pun i pegi...cuma datang raya dua tiga buah rumah setakat ini..

next week mungkin akan start swimming semula...

oh ya, berkemungkinan, i dan Ralyna nk buat makan2 kat umah khas utk geng2 diva...saja mengumpul kawan2 baik kami bersama yang dah lama tak jumpe...

kepada yang lain2, nk datang beraya tu, datang je...nama pun raya....tepon dlu b4 nk datang yer...

mungkin akan kongsi beberapa info dan cerita dengan peminat tegar blog ini sedikit masa lagi...buat masa ni tuan tanah takde feel sgt nk berblog...

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI.....

sekian.

2 comments:

auwcak said...

ahahah sat lagi ramai plak serbu rumah hang tuu..ahahaha

Daria said...

hehehehe.....ate, dah deme nk datang, teman jamu le ape yg ade kat dapor kite tu....

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing