Monday, February 21, 2011

iPhone, Youtube vs Chocolate Cake

Today's joke :

phone : hi, my name is phone

tube: hello, my name is tube

phone: haha, so,  i phone...you tube...what a great combination ;)


tired....baru balik dari luar negeri....(luar negeri yer bukan luar negara...)...today, dah start keje, sib baik takde though thing pagi ni...sempat juga nk berfacebook dan berblog...(kalau tak sempat pun aku kasi sempat jugak...haha)...

malas story pasal course kat Melaka last day....takde yg menarik sgt, tapi boleh la ada gak part2 yg enjoy....sib baik la ada Haslinda, Robin, Wai Ling, Intan dan YB Timb. President Herry....korang rowk....u guyz make my day walau dalam hati rasa meronta-ronta nk balik dari hari pertama lagi....

tetiba rasa mcm nk beli oven dan mixer nak buat kek....nk buat business sniri...aku expert dlm membuat kek chocolate...tak caye? yer, aku tak tipu aku expert...resepi, haruslah resepi mak aku...for the first, let me try an error dlu...kalau permintaan berganda-ganda, aku akan teruskan business ni secara online...wahh, cita2 tinggi...bagus bagus...

bile nk start? end of this month kot....."maakk, pinjam oven mak dlu, t bile dah balik modal, orang beli oven sniri, boleh?" hahaha....wish me luck ;)

4 comments:

Dda Ly said...

uwaaa terliur tgk kek coklat tuh..huhuh

fyna said...

nyum2.....



jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

JuAn NaSir said...

gud luck in ur bussiness ok...=)

HeRRy D' PutRa said...

uiiikkksss... YB Timb. Presiden Herry??? hahahaha... lawak la ko nih..hehhee

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing