Monday, February 28, 2011

Tak Pasal Kene Tag!

Si Barry Allen tag aku....giler, takde keje budak tu....tak pe la, aku jawab persoalan dia...kang nanges plak...nampak je cool, tapi dlm hati ada taman gak tu.... :P


1- Adakah kau rasa kau hot?
Hot like a G-6 

2-Upload picture kau dari pc

4-Cerita pasal gambar
saje bagi effect black n white kat gambar ni....coz tiru Barry Allen....yang lainnye cuma, aku seorang perempuan, dan beliau seorang lelaki....dan, ini adalah aku dan bukan Angelina Jolie....

4-Kali terakhir makan ayam
Tadi, makan chicken wing di Johnny's...

5-Lagu terakhir kau dgr
Lagu sms ringtones kat hp aku...Lemon Tree...

6-Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini
Makan bersama hot chicks....Anyssa and JiaJen...

7-Nick name lain selain ini
Cinderella....sebab aku mmg mcm cinderella....hari2 kene basuh baju, kemas rumah, masak, lap barang perhiasan supaya tak berabuk, cuci lantai...comot tapi cantik....cuba groom aku tengok!!

8-tag lagi 8 orang
Aku tag je lah yer.....buat syarat....nak tanak, korang nye suke nk buat kerja sambilan ni atau tak....
  1. Barry Allen
  2. Chenta
  3. Ralyna
  4. Herry
  5. Cik Ixora
  6. Yonna
  7. Lippy Lips
  8. Puan Sri 
9-siapakah no1
Barry Allen - hamek lu, buat balik tag ni sampai pengsan....hehehe

10-cakap sesuatu pasal no 5
Cik Ixora seorang gadis yang natural beauty....suke sgt baca blog dia, she enjoy her life in her own way...rilex je...

11-orang nombor 3 ada hubungan dgn sapa
Ralyna, disyaki ada hubungan sejenis....lesbo ketika jiwa kacau....hehehe....kidding.

12-bagaimana pula dengan no 4
Herry, beliau bisex....susah nk tentukan dengan siapa beliau menjalinkan hubungan....terlalu berahsia...hehehe...

13-pesanan buat no 6
Yonna, terima kasih kerana menjadi pembaca setia blog kite dari dulu sampai sekarang...(walaupun saye tau awak dah jarang datang sini....hehehe)

14-kata kata cinta untuk no 2
Nama pun dah Chenta.....tak perlu la diungkapkan apa2....beliau lebih arif...

15-adakah no 7 dan no 8 ada persamaan
Yup....dua2 berada di perantauan.....Lippy Lips di Wellington, dan Puan Sri di Myanmar....

16-berikan 5 perkara yang kau tahu pasal no 1
  1. Pemuda warganegara Malaysia..
  2. Kacak. My taste...auuwww....(jgn perasan....) 
  3. Agresif.
  4. Kuat berangan. Lagi kuat dari gua.
  5. Bila dia marah, dia tampar je orang tu.
17-persamaan antara kambing dengan lembu
Dua2 makan rumput....

18-perasaan masa jawab test ini
Terasa mcm satu tanggungjawab besar lah, yang diamanahkan oleh si Barry Allen....kau mmg kejam!

19-adakah kau tahu rizman itu sengal
Sape rizman?

20-gay or les
Gay suka, les pun ska...dua2 makluk Tuhan....kita kat dunia ni tak berhak untuk menghukum manusia lain...selamat beramal.....


semoga Barry Allen puas hati.....

5 comments:

Barry Allen said...

Gua saja tag nak kasi lu update blog je keh keh keh..
Kalau gua tak puas hati macam mana nak kira?

Daria said...

gua update laa pasnii....tunggu......

smms said...

wah panjang panjang nya kena tag .. anyw tq

IamYonna said...

hehe dah lama follow blog akak kan? dari zaman akak guna wordpress lagi :) heee kadang2 datang sini yonna jadi silent reader je hehe

auwcak said...

adess....den ni beginner dowhh..mana ada kengkawan ramai lagii...tapi wa cuba laa..ahahah

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing