Wednesday, February 16, 2011

Sushi King VS Sushi Kong

Today,

I still in KL....tak pi kerja...got stomachache...

Gua makan sushi kat Sushi King tak pernah sakit perut walaupun seperti yg kite sedia maklum, sushi adalah makanan mentah...tapi boleh lak smalam, aku makan sushi sakit perut....sushi tu beli kat Jusco supermarket...first time beli sushi dari supermarket...Izzy pun sakit perut....(ceh suke le tu nama dia ada dlm blog ni... :P)

Ni pun rasa nk terkucil aku tahan je jebat!! masuk ni hampir tuuujoh kali aku ke tandas...hahaha....

To Izzy (again ur name is here....),
Thank you for the time u spent with me yesterday (cewah cm nk bagi ayat kat Johnny Depp neh...), and the chocolate bar....hope to see u next time and having a Sushi King, not sushi kong.....kay....hehe...

Walaupun got stomachache, aku still leh gelak guling2 ni....sorang teman buat aku lupe sebentar keperitan menahan sakit ni....lawak hari ini : rakan saya terpaksa taip semula Cabinet Paper tahun 1971 mengikut version 1971 jugak..."saperti" "terta'aluk" "terkandong"....bayangkan...member smp hempas2 keyboard nk type semula perkataan2 bahasa lama....hahaha...sian Adyna....sabar la mungkin ini ujian kecerdasan minda, mata dan jari untuk kamu.....sib baek dia tak swoh ko type guna typewriter lama tu....hahaha...

merasa!!





7 comments:

Loyar Lawa said...

hehehe klasik toi la nohhh

Yua said...

wow besnya sushi... kesian u sakit perut. sabar erk... :P

NICK IRFAN said...

sedap ke? sy makanan mentah2 ni kurang sikit sbb pelik sgt la..

Barry Allen said...

Lu jangan kerap sangat makan sushi, gua dengar cerita risko penyakit, lu ada dengar?

Daria said...

LL, sangat okey, daripada type with speed, trus slow je jadinyer....haha

yua, sushi mmg best, tapi kalau salah beli, inila akibatnyer....

NI, bagi yg sker makan, dia kate la sedap...

BA, ye ke? gua tgk awek jepun body cun je makan sushi....

Barry Allen said...

Gua dengar cerita otak nanti....pehh.. lu tak pernah tengok ke? pehh seram..

Daria said...

lu mmg kejam barry allen....

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing