Tuesday, January 18, 2011

CONVERTIBLE SHAWL @ MORMOR

Box...

What's inside it?

Guess what?
MORMOR? what's that?

Mesti korang tertanya-tanya......

Dalam box ni ada tersimpan satu benda yg magic...

It's a Convertible Shawl...
I got this from friend, Khairul Bariah si Meow2, during our x'mas gift exchange..lambat suda...

I really like it...mcm2 boleh buat dengan shawl ni....instantly transform...boleh jadikan hooded, boleh jadikan cardigan, boleh jadikan dress, boleh jadikan mcm2 lagi lah...it included with demo CD on how to use this shawl...

If uol smer tak caye, see this video...
Xleh view video ni? xpe, pi tgk kat YouTube Convertible Shawl Demo...kalau takleh view gak, xdpt den nk nolong...

Bile nk gayakan? Giler kau, aku sayang nk guna shawl ni..for the time being, aku nk simpan je dlu..
Tringin ka? pi cari kat Garden, Mid Valley...Khairul Bariah si Meow2 ckp, dia beli kat sana....

Playful, Stylish & Cozy ;)

Magic wa ckp lu......meow2....

7 comments:

IxoR@ said...

berkenan ahhh...

hadiahkan kt cik pora satu bole?

;)

Loyar Lawa said...

wahhhhhhhhh giler besttt tuhhhhh.... nak jugakkk kot... negh3... potong sekerat.. hehe

Daria said...

cik pora, kene minta bf belikan la....hehe

LL, kalau potong sekerat, nnt jadi laen dah...hehehehe

NICK IRFAN said...

cantik jgk... :)

anne aziz said...

nice! u tak nak belikan utk i ke?hihi

ika=) said...

ade jual at mid ke??blah ne ek??mahal x?..
CANTIK!!

Daria said...

anne, i pun orang bagi ni.....hehehehehe

ika, i pun tatau kat blah mana, tapi my friend ckp kat The Garden....try la jelajah...hehehe

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing