Wednesday, January 5, 2011

WHAT TO DO? ANY SUGGESTION?

i m waiting for the time to get home...ape nk buat kat rumah?

a) menjahit? no no no....i don't have that gift...giler haper aku nk menjahit....

b) makan? that's a gift...i can eat a lots...tengok badan la beb...hahaha...no no no...pls...tahun baru, harus azam baru....aku akan diet aku cube makan sikit....

c) reading? maybe, tgk la kalau takde citer best kat tv....

d) tgk tv? wajib, teman baik aku kat rumah adalah tv....but, ini pun aku nk kurangkan sket...coz, i almost forget my sleeping time while watching tv...

e) main internet? umah aku
belum punya internet...sangat kesian....

f) mendobi? see how, if aku rajin....

g) cleaning the house? see how, if aku rajin...

h) nonton DVD? this one i shud concerntrate the whole day, coz rite now aku tengah layan How I Met Your Mother, season 3 - 4 - 5.....so, postpone weekend...

i) photoshooting? amek gambar syok sniri kat rumah...verangannn....menarik gak ni.....hehe

slalu tatau nk buat pe bila balik dari keje kat umah....any suggestion beb? hurmm.....for sure korang nk suggest aku, PERGILAH DATING DENGAN BOYPREN....kan, kan? no no no....aku jarang dating...kerana mahu meningkatkan tahap kerinduan kami....jarang2 dating, baru timbul rindu dendam...waahhhh....

itu saje...janji update...pulang dulu ya....daa...
~peace~

9 comments:

Ujang9897 said...

tido la..

Daria said...

tido tak productive bro.....

Sharinginfoz said...

apa lagi tengok dvd or tidur le kan

Daria said...

tgk dvd kene hari cuti......baru layan....hehe

ikanbilis said...

eheheh...tak per, tak lama lagi dapatlah peneman u

papabear said...

blogging, blogwalking, blog this, blog that... hahaha...

ayulunera said...

hee.....rajinnye...dobi ayu sekali..hehe...jom hangout nak....hee...
ayu pon same...dah lame tak jumpe tuttt...tahap kerinduan juge semakin tngi..ehhehe

Daria said...

ayu kat mane nk hangout? kite kat putrajaya ni...kalau setempat leh la hangout....kalau jejauh kene plan bebetul baru leh hangout...hehehe

IxoR@ said...

balik dari kerja ku selalu membuta... tidooo...

best best....

;)

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing