Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG

JOM GEGAR BLOG @ BEN ASHAARI.COM
Nowadays, banyak aku jumpe blog yg menawarkan pertandinga2 cm blog comey la, blog lawa la, blog paling best la, blog creative la....dan menawarkan hadiah2 yg tidak kurang menariknyer...tapi aku tak berapa reti sgt bende2 ni.....slalunye, suke membaca je dari masuk pertandinga2 pelik interesting tu...first time ni, aku nk join bende2 canni.....so, i choose blog Abg Ben sebagai blog pertama...rasanya ni bukan pertandingan, tapi saje2 nk join JOM GEGAR BLOG...but, my blog is just an ordinary blog....belum tentu lagi blog aku tersenarai dlm blog pilihan Abg Ben...

9 comments:

Lulu caldina said...

semoga terpilih..ngee

P A U L I N E said...

good luck girl!!

Sharinginfoz said...

ramai betul yang masuk gegar ni

Yua said...

dear... gd luck k =)

si para para said...

hehe cuba jgn tak cuba..cuba jgk.hehe

Mimiey.. (^-^) said...

salam kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Green Apel said...

singgah bw dari list BA, [ke-39]..gudluck=)

YAYA AZURA said...

jom pakat gegar blog!!!

cerytara said...

hye3...

Terjah sama ini blog!

http://cerytara.blogspot.com/

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing