Sunday, January 23, 2011

KANTOI WHATEVER


Yang ni lagu Zee Avi tapi dah convert ke lagu KANTOI WHATEVER versi Afdlin Shauki...kelakar jugak..

"weh, lagu ni dah lama kuar la ko baru upload?? suke upload bende outdated"

Tau dah, mesti ade suara2 sumbang kat blakang....it's up to me...dah blog aku kan...KO ADE? dah, jom nyanyi together-gether....

Semalam you call i, i tak answer.....
TAK PAHAM KE MEMANG I DAH TAK SUKE...
Dari dulu i dah cuba nak break dengan you...
Tapi you ugut nak tunjuk video itu...

Sudahlah PSYCHO, jangan ganggu..
You pakai bomoh you ingat i tak tau...
You memang slalu buat i berbulu...
No wonderlah mak i pun tak suke you!!

hehehe......layan............zasss.

2 comments:

si para para said...

walaupun lama lawaknya masih segar..hehe
ada pulak suka sorang2 tengah2 malam ni

Yua said...

1st time tgok.. hahaha

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing