Sunday, January 23, 2011

I'VE LEG PAIN.

Kakiku saketttt.....lama suda tak exercise, inilah akibatnye...
Smalam smp pagi bute tadi, nari2 tanpa henti....jerit2 nyanyi dengan rock band kat ****Bar tanpa henti juge...hamek kau lepas geram...all the miserable gone...haha...thanks to geng2 Diva yang Hot and Dangerous... sronok jumpe geng2 Diva dan buat lawak..kami berparty liar...*liar tu maknanya habes-habesan*....nari2 tanpa segan silu walaupun hancur gaya dancingnyer...hahaha...ade aku kesah! dlm tu org dah mabuk mana dorang heran ko pandai nari ke tak...tapi, don't worry guyz, AKU TAK MINUM ALCOHOL dan haruslah tak mabuk...tapi nari cm org mabuk...sebab konon2 nak lepas tension...

The band not bad...the 3 girls look like Katty Perry cute like barbie doll..the guitarist, the drummer (yg ni hot hot hot), the singers soooo sexy...mat salleh smer...from Canada...tapi sorang je aku tau nama dia, Fred...he told us to pronounce his name dengan idghammaalghunnah okey...FRRRREDDDEH....hahaha...sempat dia dtg kat our crowd, sembang2 with us after he finished the live band show...

Aku terasa cm kurus sket.....sebab rasa cm lemak dah terbakar sket semasa aktiviti goyang2 badan smalam..kakiku sakit until now...ya lah, how long i didn't exercise and lupa nk warm up b4 tu...tapi....*there's always a but*...tapi pagi tadi aku makan sebungkus nasi lemak....abeslah diet...takpe esok jgn makan nasi....

Dah jarang sgt berparty semenjak dua menjak ni...menjaga tatasusila dan practice nak jadi seorang yang tenang dan if i got problem, i'll try to solve it in other way...bukan kalau feel bad je, kene gi party...tul tak? bukan selesai pun masalah kalau takat gi enjoy beberapa jam tu...pas enjoy, esok bangun tido, the problem still there...

Kite takleh lari dari masalah...we shud find way to settle it....whatever it is, now i tak rasa miserable dah :) ...sebab, dia dah pujuk saye ;)

Tengok, pompuan slalu cair bile kene pujuk.....aihhhh....

but, i still got leg pain....sengal-sengal ni.



*cute doodie frm : Natalie Dee

1 comments:

Yua said...

setuju2.. kita mmg xkan dpt lari dr mslah klau x slesaikannya...

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing