Tuesday, March 15, 2011

LET'S JOIN HEARTBEAT.MY

Bab2 business kecil2an ni aku mmg suker...mata duitan katekan.....tgk ni tgk ni $$$$$$$$$..... ape kate kite join HEARTBEAT.MY ni.....korang mmg banyak mase kan? sile sile.....

(kredit to RALYNA)

1st, click iklan bawah neh


2nd, then click tekan LOGO HEARTBEAT.MY (atas sekali) yang mcm saya tandakan tuh

3rd, then create acc . isi form sampai abis la

pastu, click continue and click JOIN HB AFFILIATE (atas skali).
then search complete the ONLINE APPLICATION .
(if tak berapa nak nampak try tekan kat keyboard ctrl+f  search  online app)
.
then kene isi form lagi . and kene masukkan acc number . sukahati la nak bank yang mana .
then, get a code .

seperti biasala..korang boleh pilih nak letak kat atas ke, bawah ke, depan ke, belakang ke, silakan....soo if nak check anything pasal profile kite ke, earnings kite ke just click kat MY HB!AFFILIATE


2 comments:

si para para said...

dah join pun daria...
mungkin promosi kurang.sebab tu income pun kurang.hehe
good luck ye

Daria said...

hehehe....okey.....tu la tu...

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing