Tuesday, March 1, 2011

yUMyUM.....CHOCOLATE CAKE

Last nite, aku berjaya membakar sebiji lagi cake.....tapi kali ni CHOCOLATE CAKE...seperti yang dijanjikan, tadaaaa....

Aku potong2 cake ni kpd bahagian2 kecil untuk diberikan kepada rakan2 di pejabat sebagai food testing....ada yang kata sedap, dan ada juga yang memberi komen membina....kata dorang, cooking chocolate tu agak manis...ye mmg manis aku tak nafikan.....aku guna cooking chocolate yang Giant brand punye...coz on the day aku beli cooking chocolate tu, jenama yang aku slalu guna, takde...usually, i use Van Houten Baking Chocolate...sebab van houten nye jenama tak manis sgt....

Whatever pun, for those yang berminat nak try my chocolate cake, can contact me via email daria110780@yahoo.com ...or sapa2 yg ada no hp aku tu, can call me directly...tp order mestilah dibuat sekurang-kurangnya 2 days earlier...the price? tak mahal....RM40 jer sebiji.....berat -+1kg per cake.....

Business chocolate cake ni bukanlah aku buat besar-besaran....cuma, kpd kawan2 yang tetiba teringin nk makan chocolate cake aku, boleh la buat tempahan....aku bukanlah sehebat pembuat2 cake kat Malaysia ni, tapi boleh la dikatakan yummy jugak....nak rasa sedap ke tak, tempah la sekarang sementara ahkak tengah semangat berkobar-kobar ni.....hahaha....

Tgk ni, tgk ni, terliur tak?.....bagus.......selamat menjamu mata..................




7 comments:

smms said...

mak ai nmpk sedap terus balik ni nak buat choc cake version kukus .. nyummy

auwcak said...

tak sabar nak rasa niiii...

chenta hatie said...

urgh. daria sje jew. sedapnyyee

Yua said...

wow.. looks so yummy... nak...

Daria said...

hehehe...... ;)

yumyum....

Nur Wahida said...

macam mana orang penang nak rasa ni kak? hehe

-yonna-

p/s : kenapa akak tak enable comment utk user/id?

Daria said...

hehehe....orang penang kene turun sini la.....jauh sgt kalau nk mengantarnye.....tapi boleh je diuruskan, mana tau ada kawan2 yg dari kl nk balik penang, leh kirim.....

enable comment utk user/id? tak paham......canne tu?

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing