Thursday, March 10, 2011

Online Bakery


Online bakery aku dah dilancarkan....sila layari Homemade-Chocolatecake untuk menjamu mata dan seterusnya jika berminat, do place an order... ;)

Business kecil-kecilan aku takat ni, alhamdulillah, ada sambutan...terasa penat, but i really enjoy my baking...thank you to all my friends that already ordered my cake and a million thanks to all friends yang seikhlas hati menyokong business yg sedang aku jalankan ni....to my beloved mother, thanks for the recipe and the oven...yer mother, nnt dah mampu beli oven sniri, saye pulangkan oven semula....thank you, thank you so much....*wah budget hartis, speech panjang berjela...merasa! (sambil julang bottle mineral Braun Buffel kiri dan kanan...upss!! Ralyna, terover suda....haha)

Malam sudah melabuhkan tirainya, aku bile? moh le tido.....nite.

8 comments:

smms said...

wah adah ada online bakery .. percubaan yang hebat .. sedap gile kek tu ..

Barry Allen said...

Peh.. Power, power

Yua said...

wow.. semoga murah rezeki yaa.. smoga trus sukses

si para para said...

pandai buat kek rupanya.. :)

ayulunera said...

wow....congratz daria...cayalah.....proud of u dear...

wanie said...

tahniah daria...semoga menjadi usahawan yang berjaya...amin....

auwcak said...

ahahah....over kann....anyway, best beb kek u..brownies u tu pun kire 'ngam' laa...keep up ur good work

Daria said...

thank you to all.....harap2 mcm tu la, rezeki kene cari.... ;)

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing