Tuesday, March 8, 2011

Seram - Khurafat

Gile kau aku leh layan Khurafat mlm tadi.......gatal tangan nk purchase gak filem tu kat Astro...sangat takooottt.....tak penah aku tengok lagi citer seram melayu yg mcm Khurafat....real dowh hantu dia...time siang dia okey lagi, bab dah masuk malam, scene smer menakutkan....background music jgn ckp la, ko tak tgk pun dengar background music ko dah seram....hide n seek aku dlm blanket....

Saje je nk menakutkan diri pi layan citer hantu...dah tau diri tu penakut, layan lagi....nak taknk aku layan gak la...pasal dah purchase $15...boleh tonton berulang-ulang...selama 48 jam...tanpa henti...waktu siaran dah mcm kat wayang...ko boleh pilih time bile nk tengok...adoi, cukup la skali tu je aku tgk....kejap2 nk jerit, kejap2 nk jerit....terkejut-terkejut scene dia...sentap mak nyah...tapi, mak gagahkan jua sehingga scene yang terakhir..

What i can say here, jgn la buat perkara2 khurafat, sebab perkara khurafat boleh mendatangkan keburukan kepada diri kita sendiri smp tak sempat nk bertaubat....tak baik aniaya orang...biarla org buat jahat kat kita, jgn kita balas dengan kejahatan...Tuhan Maha Adil...

Kali ni, aku salute kat Shamsul Yusoff, filem kau kali ni satu-satunye filem yg berjaya menambat hati aku.

3 comments:

Barry Allen said...

Apa barang layan khurafat? Khurafat betul lu ni, keh keh keh...

Daria said...

masalahnyer, terlayan.....scary dowh...hahaha

IxoR@ said...

kah kah kah....

memang seram... tak berani tgk sorang2....

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing