Tuesday, July 19, 2011

BUNGA APE? BUNGA-BUNGA.....

doakan semoga mereka panjang umur....amin...
berjaya beli 2 jenis pokok bunga di floria...pecinta alam semulajadi...tapi, dah banyak kali bela pokok, tak penah hidup lama...kali ni, aku cuba lagi...tanpa putus asa....semoga pokok berdua ni hidup dlm jangka hayat yang panjang sket dari yang sebelum2 ni...bertahan ye pokok bungaku....


nampak tu, depa dok bersidai saja....
last week, berselang seli aku ke swimming pool bersama Shaz...sib baik la ada geng yang consistent, kalau nk harap aku consistent sniri, tak bergerak la...last friday, ke maritime sebab hujan...dapat la buat 22 laps..tanpa gangguan dari si jejaka2 poyo yg sker bersidai di tepi kolam and tak berapa ramai org....selesa sgt...arini mungkin turun akuatik kalau tak hujan...susah sket la nk dapat lebih laps...but, usaha tetap akan diteruskan...

chaiyok!!



2 comments:

auwcak said...

moga bunga tu subur dan menghijau ye cik dariaa

Daria said...

harap2 gitulah....so far subur dan menghijau dan berbunga-bunga.....

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing