Wednesday, July 13, 2011

MEOW THAT DON'T POO2

some people are fake...depan lain, blakang lain....and i just don't get y they act that way...i don't do bad to people...aku tak tau ape silap aku...dunia2....no need to berlakon la dey...betul ckp org, tak perlu nk baik sgt ngan sapa2, baik ade makne, nk buat apa...tak rugi pun takde kawan cm creatures like that...entahla why all this while, i tot you r my friends...derrrr! oscar winner sgt kau!!


-----------------------------------------------------------------------------------

okey, enough said, stop luahan perasaan...smalam aku ke swimming pool buat kedua kalinya dlm bulan July...lusa, on rasanya...with friend named Shaz....i enjoyed my swimming last nite....dapat la 10 laps....tapi sangkut2 jugak la at the beginning tu...lama tak swim mengah rasa...dan berjaya tak makan heavy food lepas balik exercise...tosei je...orait la tuuu...

keadaan di waktu siang....time ahkak pegi tu malam...nnt ahkak update  real photo...
tapi yang tak leh blah, jejaka2 perasan yang sker dok bersidai di tepi2 swimming pool...kacak la konon bersidai kat situ? Jejaka Mangga sangat korang kan?!...lagi tak leh blah, masuk swimming pool cm nk pegi dating, perfume sebotol bau...mengganggu concentration btul....adoi mamat, ape kes ko penuhkan ruang swimming pool ni? pls lah...super poyo!!...kalau takat nk bersidai, gi balkoni umah kau la bersidai.....annoying giler...

jiwa agak kacau beberapa hari ni...mcm2 kerenah manusia yang tak masuk akal aku nk kene layan...smp satu tahap aku jadi fed up...NOW, TIME TO IGNORING...tanak kasi serabut kepala sgt, hari ni mcm nk lepak library sensorang...tgk la keadaan mcm mana...

kan best kalau ada seekor kucing kat umah...leh manje2....tapi jenis yang tak berak punye :P...

dan secomel ini....

oh ya, Chenta minta i selit nama dia....okey, sedikit story tentang Chenta : sedang meroyan dengan Monster mcm blog Cute Stuff ni...cepat, nk tgk Monster awak pulak Chenta....good luck ;)

p/s: Toroy & Ayu, saya sedang promote Cute Stuff kamu....sila bagi komisyen :P
Toroy & Ayu yang super cool!!! Rindu pulak kat korang.....
;)



6 comments:

chenta hatie said...

hahaahha . mane nak cr kucing mcm tu ck daria oi . kna beli teddy cat lah nampak nye .

monster tak bole buat lagi sbb gunting sakti hilang ! erghhhh . and ofcoss tak bole lawan ur frend nye monster lorh ! hehe

Daria said...

hahaha.....teddy cat tamau ar tak bergerak...tu lah, kalau la ada kan best....

takpe nnt jumpa gunting sakti, mulakan usaha ya.....good luck...

roq said...

selalu gak turun swimming pool putrajaya tu....jom2.....roger2 la kalo nak gerak...haha

Daria said...

roq, jom ar mlm ni i ngan my friend turun....

difficult easy. said...

hahaha. ade ke kucing yang macam tu?? kalau ada, bak mai satu. :P anyway, comel betul patung tu! ingatkan typo. nak taip tomok dan ayu. :D

Daria said...

DE, kalau ada saya bukan nk satu je, saya nak banyak2.....hahahha....

ahahaha, tomok and ayu? tomok2 tak main la....hehehe....betul dah tu ejaan tu...comel kan patung tu?...

 
template by suckmylolly.com : background by Tayler : dingbat font TackODing